Noordstar profiteert van het puntenverlies van Hallaar en komt opnieuw mee aan de leiding in vierde provinciale D. Een herboren Noordstar won met 0-4 op het veld van Achter Olen.

Na de 2 nederlagen tegen Hallaar en Booischot gingen de Noordstar jongens van het begin van de match er met goede moed tegenaan.

Na een paar kansen kreeg Noordstar na 15' een terechte penalty op een fout op Jeffrey Willems.

Mario Witvrouwen zette zich met veel vertrouwen achter de bal en tikte hem mooi in de linkerhoek : 0-1.  Ondanks nog enkele kansen in de eerste helft was dit ook de ruststand.

Noordstar kwam nog gemotiveerder als bij het begin van de match uit de kleedkamers en dat uitte zich in enkele mooie acties.

Na een mooie voorzet van Joren Lambaerts, kreeg Jeffrey Willems een mooie kans die hij niet liet liggen en tikte de 0-2 binnen.

Na goed samenspel van Pieter-Jan Henderickx en Jeffrey Willems, kwam de bal hoog boven het doel waar Niels Caers de 0-3 net onder de deklat binnen kopte.

Na 5 minuten kwam de 0-4 door een 1-2 beweging van Jeffrey Willems en Niels Caers die hem met een hard schot binnen schoot.

Door deze overwinning en het gelijkspel van Hallaar een vrije speeldag van Hezewijk komt Noordstar samen met Hallaar op de eerste plaats.

Volgende week speelt Noordstar thuis tegen Zoerle, hopelijk met evenveel vertrouwen als vandaag.

Noordstar speelde met : Davy Van Bael, Raf De Backer, Paul Vinck, Jo Meir, Joost Smeyers, Bert Van Hove, Bert Vranckx, Pieter-Jan Henderickx, Mario Witvrouwen, Jeffrey Willems en Niels Caers.

Op de bank zaten Joren Lambaerts, Jan Van de Water, Gilliam Spruyt en Jurgen Wuyts.

Doelpunten waren van Mario Witvrouwen, Jeffrey Willems en Niels Caers (2 x)